0031 (0)6 - 284.00.845


De huiselijkste fotostudio Home

NIEUW LEVEN IN BEELD

COMPLEET VERZORGDE ZWANGERSCHAPS FOTOGRAFIE PAKKETTEN

zwangerschapsfotografie

“FOLLOW ME(US)”

Het eerste jaar van jullie baby in beeld gebracht. We starten met de zwangerschap, gevolgd door de newborn baby en sluiten af wanneer je kindje 1-jaar oud is. Een prachtige tijdslijn vastgelegd in beeld. Natuurlijk lijst ik deze foto’s in een panoramelijst voor je in. Maar we kunnen ook jou zwangerschap op 3- momenten fotograferen. Het komt er eigenlijk o neer dat je een serie van drie fotoshoots krijgt voor een zeer lage prijs.

wat krijg ik?

“PREGNANT BY LOVE”

Jullie zijn in blijde verwachting en als gezin enorm trots op de aanstaande baby. Dat vereeuwig je natuurlijk graag. De liefde tussen jullie die tot uiting komt door nieuw leven. Het mooiste geschenk dat je als vrouw en als partner kunt krijgen. Dat laat je natuurlijk terugkomen in een fantastische foto aan de wand. Voor zoiets moois wil ik jullie graag helpen met een ontspannen en sfeervolle fotoshoot.

View Project

“JUST BELLY PICTURES”

Als het niet echt jou ding is om op de foto te gaan dan is dit toch een heel mooi aandenken voor de woonplaats van je ongeboren kindje. Je hoort je kindje later al zeggen ‘mama ik zat daar in jou buik hé?’ Een mooi geschenk voor nu maar vooral straks voor je kind. Een product waarbij we alleen jou buik fotograferen, de kern van jou zwangerschap daar draait het toch om voor jou?

bekijk deze shoot

“9 1/2 MONTHS”

Het meest complete zwangerschapsfotografie pakket wat ik te bieden heb. Een complete fotoreportage van jou zwangerschap. 9 maanden lang worden in beeld gebracht en op het laatst samengebracht in een prachtige afdruk en lijst. De afdruk wordt perfect beschermd in de grote lijst zodat deze bijzondere periode van je leven jarenlang een sieraad en herinnering in huis zal zijn.

View Project