0031 (0)6 - 284.00.845


De huiselijkste fotostudio Home

WIE IK BEN EN WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN

DE ETHIEK VAN FOTOGRAFE MARGOT VOETS

“NIET GOED GELD TERUG”

Als fotografe is kwaliteit van begin tot einde het belangrijkste. Dat begint bij het indrukken van de ontspanknop van de camera en eindigt bij het eindproduct. Of dit nu een afdruk in een lijst of een website bestand is dat blijft voor mij hetzelfde. De kwaliteit moet simpelweg goed zijn. Laat je door mij het complete traject verzorgen dan is de kwaliteit gegarandeert.

Daarom hanteer ik de stelregel “niet goed geld terug”.


MARGOT VOETS

FOTOGRAFE

WIE BEN IK?

Nadat ik zo’n 25 jaar als interieurontwerpster heb gewerkt ben ik sinds 2006 professioneel fotografe. In mijn sfeervolle fotostudio in Nuenen portretteer ik de meest uiteenlopenede mensen. Complete gezinnen, alleenstaanden, kinderen, baby’s , profielfoto’s, zwangerschapsfotografie, groepsportretten of prachtige fashion en glamour portretten.  In de studio worden ook cursussen en workshops digitale fotografie gegeven en 1 op 1 trainingen.

Daarnaast werk ik veel op locatie voor interieurarchitecten, interieurbouwers en makelaars. Dat zijn de zogenaamde interieurreportages. In toenemende mate maak ik dit soort reportages ook voor particulieren die hun huis zonder makelaar willen verkopen. Deze fotoreportages maak ik vooral in België, regio Eindhoven, regio Helmond, Regio Venlo en Regio Tilburg. Uiteraard kan deze interieurreportage in het gehele land plaatsvinden.

Trouwreportages maak ik alleen of met een 2e fotograaf voor nog meer afwisseling in beeld. De gehele dag in beeld of alleen de plechtigheden, alles is mogelijk.

Naast het maken van de foto’s worden deze ook door mij digitaal ontwikkeld en afgedrukt op de grootformaat professionele fotoprinter. Deze afdrukken worden dan ingelijst in één van de prachtige lijsten die ik lever. Deze lijsten zijn van Nederlands fabrikaat en veelal handmatig afgewerkt.

MIJN MEEST VERKOCHTE DIENSTEN

Complete portretpakketten

Interieur fotografie pakketten

Businessportretten

Zwangerschapspakketten