0031 (0)6 - 284.00.845


De huiselijkste fotostudio Home

Natuurlijk wil jij een heldere duidelijk profielfoto voor op Facebook, Twitter, Instagram  of Linked-in. Maar vooral ook voor een sollicitatiebrief met meer zeggingskracht. Een profielfoto die blijft hangen moet niet gek maar juist krachtig en helder zijn. In één oogopslag moet iemand jou herkennen.  Dat is wat een profielfoto een echte profielfoto maakt. Ik maak die profielfoto voor jou tegen een werkelijk zeer speciaal tarief. Sterker nog ik maak 3- profielfoto’s van jou dus je kunt nog wisselen ook.

“PROFILE ME”

bekijk deze fotoshoot

“LOCATE ME”

Wil je liever in een natuurlijke of industriele omgeving een portret laten maken. Dat kan, ik kom gewoon naar de locatie naar keuze en we gaan aan de slag. Of je nu met natuurlijk licht een portret wilt maken of met gebruik van flitslicht. Ik ga de uitdaging graag met je aan. Dit is een prachtige shoot voor een geansceneerd portret. Een portret waarbij een setting gaan maken.

bekijk deze fotoshoot

“WANNE BE A MOVIESTAR”

Ken je ze nog de schitterende foto’s van beroemde Hollywood sterren uit de vorige eeuw. Krachtige heldere portretten in zwart wit. Deze portretten laten het mooiste van jezelf naar boven komen. Natuurlijk wordt je gestyld en opgemaakt door mijn visagiste voor een echte Hollywoodster look. Wil je met partner vriend of vriendin op de foto dan kan dat natuurlijk ook. Ik kan zelfs een filmscene opstelling maken

bekijk deze fotoshoot

PORTRETFOTOGRAFIE IN DE STUDIO

COMPLETE PORTRETFOTOGRAFIE PAKKETTEN

“JUST THE TWO OF US”

Heerlijk verliefd, verloofd, getrouwd of gewoon de beste maatjes? Dat laat je toch zien aan de buitenwereld? Ik leg jullie graag vast in een leuke spontane fotoshoot. Zoals de naam al verraad is dit een pakket voor koppels, of je moet heel erg verliefd zijn op jezelf dan kun je dit ook nemen.

bekijk deze fotoshoot

PORTRET “ME MYSELF AND I”

Een echte klassieke portretfoto.

Bij een karakterportret als dit leggen we de aandacht op dat gedeelte van het lichaam waar het om gaat. Het resultaat is een krachtig beeld wat laat zien wie jij bent. Dit is waar het bij portretfotografie over gaat.

Natuurlijk druk ik de foto voor je af en lijst deze voor je in met of zonder pass-partout.bekijk deze fotoshoot

PORTRET “BASIC INSTANT”

Jij wilt graag een portretfoto maar weet nog niet of je deze afgedrukt wilt of twijfelt nog. Dit pakket voldoet aan jou eis. Gewoon een fotoshoot en aan jou de keuze wat je verder met de foto wilt gaan doen.  

 Bij dit pakket krijg je 5- webbased digitale foto’s zodat je thuis op je gemak kunt kijken welke foto je eventueel wilt hebben. Dit is het meest keuzevrije pakket wat ik voor je heb.


bekijk deze fotoshoot
Kan ik ook gewoon een fotoshoot doen in plaats van een pakket?

Natuurlijk kan dat. Je kunt een fotoshoot nemen waarbij we gewoon puur alleen foto's maken en waarbij je zelf de afdrukken regelt. Dat is het pakket 'basic instant'.

Je betaald dan voor de fotoshoot en daarnaast het aantal foto's dat je als hoge resolutie bestand wilt, eerlijk is eerlijk. En omdat ik het waardeer dat je toch de foto bij mij laat maken krijg je een tegoedbon van 15,- euro welke je kunt inwisselen bij mij voor een afdruk.

Wat is het voordeel van een compleet pakket?

Het grote voordeel voor jou is dat je lekker geen omkijken hebt naar het eindresultaat. Ik maak de foto, druk deze af en lijst deze perfect voor je in, ondertussen sla jij het spijkertje in de muur om de lijst aan op te hangen.

Natuurlijk zit er naast dit gemak ook financieel voordeel aan voor je.

Dat scheelt per pakket maar kan op lopen tot 22% korting op de losse prijs.Ik kan deze pakketten voordeliger aanbieden omdat de keuze in de lijsten beperkt wordt en ik deze groot inkoop. Ik koop deze dus goedkoper in en jij pakt dat voordeel.

Is het mogelijk een andere lijst te kiezen dan die uit het pakket?

Natuurlijk kan dat. Je betaald alleen het verschil van de soort lijst bij. Neem je een ander formaat dan betaal je het verschil bij voor de afdruk, pass-partout en lijst, gewoon helder. Je hebt dan toch nog voordeel.

Zijn er alleen voordelige pakketten voor meerdere personen?

Nee hoor, ik heb voordelige pakketten voor één persoon en voor duo's of groepen.

Ik heb een profielfoto nodig vooor een sollicitatiebrief, doe je dat ook?

Natuurlijk heb ik dat, zeer voordelig zelfs. Kijk bij het 'profile me' pakket dat is hier perfect voor. En wil je het beste resultaat dan boek je er natuurlijk visagie bij.

Kun je ook visagie aanbieden voorafgaand aan de fotoshoot?

Dat kan zeker. Kijk onderaan op deze pagina voor de mogelijkheden.

MEEST GESTELDE VRAGEN OVER DE VOORDELIGE PORTRETFOTO PAKKETTEN

Je hebt de keuze voor een complete fotoshoot met afdruk en lijst of gewoon alleen een foto. Bijvoorbeeld als je ontslagen wordt en op zoek moet naar een nieuwe baan dan is het meesturen van een schitterende profielfoto belangrijk voor het slagingspercentage. Ook daarin kan ik je helpen met het ‘profile me’ pakket. Liever een complete shoot? Ik wil je graag ontzorgen door juist complete pakketten aan te bieden waar je alleen nog keuzes hoeft te maken uit de soort lijst en of je wel of niet een pass-partout wilt. Ik zorg er daarna voor dat jou foto keurig ingelijst binnen 5-werkdagen voor je klaar staat. Heb je nog vragen of wil je een pakket aanpassen? Vraag het mij en ik ga je helpen of kijk hieronder bij de meest gestelde vragen.

Daarom hanteer ik de stelregel “niet goed geld terug”.


PROFIELFOTO - PORTRETFOTO - FAMILIEPORTRET-GLAMOURPORTRET-FASHIONPORTRET

“ITS ALL IN THE FAMILY”

Je bent trots op jullie fijne gezin en wilt dit moment vast houden.  Herinneringen maken voor later. De mooiste herinneringen kun je behouden op een prachtige foto. Spontaan, serieus, chaos of juist chique, alles is mogelijk als jullie je maar comfortabel voelen. Samen maken we een opstelling die bij jullie past en vereeuwigen dit in prachtige “eigen” foto’s. Een pakket waarbij alle tijd is om te varieren en uiteindelijk een op jullie afgestemde foto aan de muur te hangen.

bekijk deze fotoshoot

“VISAGIE VOOR PERFECTIE”

Voor het mmoiste eindresultaat wil je natuurlijk graag stralend op de foto. Natuurlijke uitstraling of liever een glamourlook dat maakt niet uit. Met visagie is dat allemaal mogelijk. Portretfoto’s waarbij je gebruik maakt van de professionele visagie blinken uit in detail en laten je stralen. Ook voor de profielfoto’s is dit zeker aan te raden.

Voor een kleine meerprijs wordt je in maximaal een uur tijd perfect opgemaakt en vervolgens door mij gefotografeerd.

bekijk de mogelijkheden

PORTRET “I SHOOT YOU”

Complete studio fotoshoot met een vergroting van 30 x 45cm en als extra ook 3 afdrukken van 10 x 15cm.

Maak het compleet en bestel direct een prachtige fotolijst en ik lijst de foto gratis professioneel voor je in. Er is keuze uit lijsten in verschillende prijzen, voor ieder wat wils.

Een ideale fotoshoot als cadeau of lekker voor jou eigen gezin waarbij je een 10 x 15cm foto aan je (schoon)ouders kado kunt doen. Of gewoon lekker voor jezelf.

bekijk deze fotoshoot