0031 (0)6 - 284.00.845


De huiselijkste fotostudio Home

FOTOGRAFIE VOOR JE BEDRIJF

“WHO WHE ARE”

Als je een aantal portretten hebt laten maken van jullie medewerkers voor op de website dan maak je de bedrijfsuitstraling nog krachtiger door de foto’s in te lijsten en op te hangen bij de entree. Het is vanzelfsprekend dat dit ontzettend prettig is voor de bezoeker. Ik heb vele lijsten in alle formaten en kan je alle zorgen uit handen nemen.

Probeer het zelf en ontdek welke spontane opmerkingen van herkenning je gaat krijgen van de bezoekers.

bekijk dit pakket

“THE PROFILER”

bekijk de inhoud

Een bedrijfsreportage voor een totaalbeeld van een productie proces en beeldvorming. Waarom? Om transparant te zijn naar de bezoekers van jullie site. Laat niet alleen zien wie je bent en wat je doet maar vooral, hoe je iets doet. Dát is het nieuwe ondernemerschap. Herkenbaar en open communiceren genereert meer traffic naar jullie site en zorgt voor hogere conversie kansen.

Aan jou de keuze…“ideaal voor vakbedrijven”

“STRICTLY BUSINESS”

bekijk deze fotoshoot

Profielfoto’s zijn niet meer weg te denken en een belangrijk onderdeel van de bedrijfsuitstraling. Op de bedrijf webpagina ‘wie zijn wij’ zijn ze eigenlijk onmisbaar. Op het internet sta je met 1 nul achter ten opzichte van een fysieke ontmoeting. De bezoeker ziet niet wie hij tegenover zich heeft. Met een foto van de medewerkers op de website is dat al weer heel anders en zorgt voor meer conversie.BEDRIJFSREPORTAGE

COMPLETE UITSTRALING

VISUEEL AANWEZIG

Productieprocessen en bedrijfsprocessen in beeld gebracht voor een eerste indruk van de website bezoeker. Dit zegt meer dan tekst en blijft hangen bij de bezoeker.

Met alleen een portretfoto van de medewerkers op de corparate website ben je er niet. Zorg voor herkenning en plaats de foto’s bij de receptie of entree.

Laat de bezoeker zien wie de mensen achter het bedrijf zijn waar het eerste contact mee gelegd wordt. Het zorgt voor meer vertrouwen en persoonlijk contact.

afdrukken en inlijsten bruidsfotografie #the_profiler_profielfoto #whoweare #strictly_business_bedrijfsreportage
nieuw leven

BEDRIJFSREPORTAGES EN ZAKELIJKE PORTRETTEN

Transparante bedrijfsvoering  is voor mij persoonlijk erg belangrijk. Ik doe zelf graag zaken met bedrijven die ook transparant zijn in de communicatie. Je doet zaken met mensen van een bedrijf en niet met het bedrijf. Daarom is het enorm belangrijk om visueel aanwezig te zijn. Laat zien wie jullie zijn als bedrijf en als persoon. Dit verlaagt de drempel voor nieuwe prospects en verhoogt uiteindelijk de conversie omdat klanten zien met wie ze zaken doen. Zeker nu vele nieuwe leads via het internet bij jullie website terecht komen. Het nadeel van het internet is dat er geen fysiek contact meer is tussen klant en leverancier. Door juist op het internet profielfoto´s te plaatsen en een stuk info kun je deze handicap van het internet verlagen. Plaats op andere pagina’s een quote van een medewerker en verhoog je kansen nog meer. Herkenning zorgt voor drempelverlaging.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE PAKKETTEN