0031 (0)6 - 284.00.845


De huiselijkste fotostudio Home

INTERIEUR FOTOREPORTAGES

VOOR MAKELAARS, INTERIEURONTWERPERS EN INTERIEURBOUWERS

FOTOBOEK

Wat is er nu mooier dan het vasthouden van een fysiek boek met daarin de mooiste foto’s? Je hebt een prachtig interieur ontworpen of gemaakt en wilt een complete reportage natuurlijk laten zien aan prospects. Dat kan met een tablet maar foto’s blijven het mooiste te bekijken als afdruk. Doe eens anders als je collega’s. Laat zien dat je trots bent op het eindresultaat en laat mij daar een prachtige reportage van maken in een luxe album. Lederen kaft, linnen met of zonder opdruk. Pagina’s liggen altijd vlak.

neem contact op

“INTERIEURSTYLING”

Als je echt prachtige sfeervolle foto’s van jou bedrijf of locatie wilt dat je hebt ontworpen of gemaakt dan is de inbreng van de styliste van onschatbare waarde. Met een perfect gevoel voor stijl en sfeer weet mijn vaste interieurstyliste Marëlle de Bie het totaalplaatje perfect af te stijlen. Puttend uit haar eigen voorraad aan accessoires en klein meubelen wordt het totaalplaatje tot in de puntjes afgestyld.

fotografie met styliste

“INTERIEURREPORTAGE”

Van een met zorg ontworpen interieur moeten ook foto’s gemaakt worden met zorg, oog voor detail en sfeer. Als voormalig ontwerpster weet ik wat je bedoelt, wat de gedachten waren bij het ontwerpen. Door te denken als een ontwerper weet ik de lijnen, het spel en het beeld treffend vast te leggen. Ook voor de makelaardij zijn goede verzorgde foto’s van belang, ik maak ze graag.

dit kan ik voor jullie betekenen
terug naar producten