0031 (0)6 - 284.00.845


De huiselijkste fotostudio Home

HOE EEN ONTSPANNEN FOTOSHOOT IN ZIJN WERK GAAT

IN DE HUISELIJKSTE FOTOSTUDIO VAN NUENEN

Niet iedereen is een geboren fotomodel, sterker nog veel mensen vinden een fotoshoot te spannend en doen het daarom maar niet. ‘Die enge fotograaf en dan al die lampen om me heen, niets voor mij’ wordt er dan gezegd. Dat is echt jammer want een foto is het vastleggen van een moment, een tijdsbeeld. De foto neemt door de fijne herrinneringen in waarde toe naarmate de geportretteerde ouder wordt. In de studio aan de Refelingse Erven in Nuenen wordt u in een huiselijke sfeer ontvangen en is er nog echt tijd voor je. Dat ga je terug zien in de foto’s, ontspannen en vertrouwd.

“DE SHOOT WAS GEWELDIG”

Hoi Margot,

bedankt voor de mooie foto's! Mijn moeder heeft de ingelijste foto al gezien en vond het ook erg mooi.

De 12de wordt mijn vader 75, dan krijgt hij het als cadeau..


Saskia de Leijer

“GEVOEL VOOR DETAIL”

Margot fotografeert voor ons bedrijf de interieurs waarin onze producten zijn gebruikt. Je kunt zien dat Margot gevoel voor interieurarchitectuur heeft. Zij weet telkens weer treffend vast te leggen wat de ontwerper bedoelt heeft en heeft een uitmuntend oog voor detail. Naast het creatieve aspect van het beroep als fotograaf is Margot duidelijk in de communicatie en levert alles keurig volgens afspraak aan. Prettig zaken doen.

Patrick Leering directeur Decolegno bv

Voorafgaand aan de fotoshoot.

Voorafgaand aan de fotoshoot overleggen we telefonisch of per mail wat jou of jullie wensen zijn. Zorg dat je weet hoe groot en op welke plek de foto moet komen te hangen, wil je kleur of prachtig zwart/wit?. Ik stuur je per mail een aantal tips en stylingsadviezen in de vorm van een PDF document.

De fotoshoot, het begin.

We beginnen eerst met een nadere kennismaking onder het genot van een kopje verse koffie of thee en bespreken wat we gaan doen. We doen dit in een vrije en ontspannen sfeer. Wil je de foto afgedrukt en ingelijst hebben in één van de prachtige lijsten die ik heb dan gaan we eerst de afmetingen en vorm bepalen.

Heb je visagie bijgeboekt dan is dit het moment waarop de visagiste met je aan het werk gaat.

De fotoshoot, het echte werk.

En dan is het zover, we gaan foto's maken. In eerste instantie kan dat spannend zijn maar al snel zal je door de mijn ontspannen manier van werken zelf ook snel vertrouwd raken. Spelenderwijs maken we de foto's en beoordelen we samen wat we hebben gemaakt. Na de afgesproken tijd of in elk geval als het aantal foto's is gemaakt dat is afgesproken gaan we samen de beste foto's selecteren. Deze foto's krijg je als webbased (lage resolutie) bestand gemaild.

Als we klaar zijn met het fotograferen reken je af.

Na de fotoshoot.

Vervolgens ga ik de uitgekozen foto's nabewerken en mail ik deze binnen 5 werkdagen aan je door als webbased bestand (lage resolutie). Uit deze foto's kies je dan lekker thuis op het gemak de eventuele foto voor de afdruk. Geef aan mij het unieke nummer van de foto op en dan ga ik aan de slag voor je.

Nadat de foto's zijn ontwikkeld en jij/jullie een keuze hebben gemaakt voor de afdruk ga ik deze afdrukken op de grootformaat pro-photoprinter. Deze foto laat ik vervolgens 48 uur volledig drogen in een gecondisioneerde omgeving. De uitgekozen lijst wordt besteld en het geheel wordt door mij met zuurvrije materialen perfect ingelijst. Heb je een pass-partout uitgekozen dan snijd ik deze zelf om een perfect totaalbeeld te kunnen maken.

De prachtige ingelijste foto is binnen maximaal 10 werkdagen gereed, in de meeste gevallen zelfs binnen 5- werkdagen. Deze tijd heb ik nodig om alles voldoende te laten drogen en een hoogstaande kwaliteit te leveren. Zodra ik tevreden ben over het eindproduct zal ik je dat via mail of per telefoon en kun je het kunstwerkje op komen halen.

MEEST GESTELDE VRAGEN

“ZWANGERSCHAP 9X FOTOSHOOT, 9X TOP!”

Niet twijfelen, doen! Margot is een geweldige fotografe, die alleen tevreden is met perfect. Mijn zwangerschap is ontzettend mooi vastgelegd door 1x per maand foto's te laten maken. Dankzij Margot raak ik de herinnering aan deze bijzondere periode nooit meer kwijt. Een must voor iedere aanstaande moeder.                                                   

Liesje den Dekker

“PROFIELFOTO’S BIJ ONS OP DE ZAAK”

Margot heeft voor ons bedrijf de fotoreportage gemaakt en daarnaast ook de profiel foto's,   niet alleen hebben we hele mooie foto's gekregen daardoor maar vooral ook de sfeer die zij bracht tijdens de reportage,  Door die goede sfeer waren de medewerkers erg ontspannen en zijn de foto's erg goed gelukt.   Margot doet wat ze beloofd, is helder en open over haar werkwijze en tarief en levert snel en bovenal vakkundig werk     

Ralph Wilbers directeur Payrollresources