0031 (0)6 - 284.00.845


De huiselijkste fotostudio Home

TROUWREPORTAGES TASTBARE HERINNERINGEN

COMPLETE TROUWPAKKETTEN EN MAATWERK

“CUSTOM-MADE”

Een huwelijk is maatwerk immers, iedereen viert “de mooiste dag van het leven”op zijn/haar eigen manier. Dat maakt trouwen ook zo bijzonder. Voor en custom made huwelijk maak ik graag een custom made aanbieding. Met of zonder trouwalbum, 1 of 2 fotografen, gehele dag of een deel. Alles mag en ik stem de offerte graag op jullie wensen af. In een persoonlijk vrijblijvend gesprek kunnen jullie aangeven wat de wensen en het budget zijn, dan kijk ik wat er mogelijk is.

neem contact op

“THE BIG WEDDING”

Ach ja, je trouwt in principe maar één keer. Jullie willen de liefde en verbintenis tussen jullie beiden daarom zo intens mogelijk beleven en delen. Dan is dit het ideale complete trouwpakket voor jullie. Een pakket waarbij ik 8- uur aanwezig zal zijn en  de foto’s voor jullie in een prachtig luxe album zal presenteren. Een album met lederen kaft en beschermdoos zodat het goed beschermd wordt. Ik fotografeer het aankleden, daggasten, stadhuis en kerk en diner of receptie.

bekijk de inhoud

“OFFICIAL AND A BIT MORE”

Jullie willen alleen de bruidsfoto’s en het officiële moment in het stadshuis? Daarvoor heb ik dit pakket dat deze officiele momenten vastlegt. In het totaal ben ik 3-4 uur voor jullie beschikbaar. Ruim voldoende voor de trouwfoto’s en de voltrekking.

bekijk de inhoud

“MY BEST FRIENDS WEDDING”

Jullie houden het graag eenvoudig maar willen toch een mooie herinnering aan deze dag. Gewoon mooie trouwfoto’s op een vooraf door jullie gekozen locatie. Dat kan in de natuur maar ook op een prachtige binnenlocatie zijn. Wat jullie willen. Een eenvoudige maar verzorgde reportage.

bekijk de inhoud

HET RESULTAAT VOOR AAN JE WAND

Trouwen is een feestelijke en onvergeteleijke dag. Jij en je lief, man-vrouw, vrouw-vrouw of man-man het is en blijft een feest. Jullie bevestigen ten aanzien van de buitenwereld  onvoorwaardelijke liefde voor elkaar. En dat is fantasistisch! Natuurlijk wil je van deze intense dag prachtige visuele herrinneringen. Als mensen fotograaf ben ik ervan overtuigd deze verantwoordelijke opdracht tot een succes te volbrengen. Ik kan met een 2e fotograaf een complete reportage maken maar ook alleen de trouwfoto’s maken. Naast het maken van de reportage kan ik ook prachtige fotoalbums leveren of ouder boekjes, zeg maar wat je wilt en ik stel het samen.