0031 (0)6 - 284.00.845


De huiselijkste fotostudio Home

BLOXIT©  FOTO WANDECORATIE

FOTOCOULAGE BLOXIT DE ENIGE TOP WANDDECORATIE

‘PRACHTIGE WISSELENDE FOTO’S AAN DE WAND, NU MET GRATIS FOTOSHOOT’                                                                                               

Omdat ik blij ben met het nieuwe Bloxit©  wanddecoratie systeem wil ik de eerste 15 gegadigden een zeer speciaal kado doen.

Als jij kiest voor een prachtige Bloxit© voor aan de wand dan krijg je van mij de fotoshoot van 1,5 uur gratis! Je betaald dan alleen voor de Bloxit©  wanddecoratie. Na floop van de fotoshoot worden de foto’s (maximaal 12 stuks) voor je ontwikkeld en stuur ik je voorbeelden hoe de coulage eruit kan zien. Ik laat je verschillende mogelijkheden zien. Als jij de keuze hebt gemaakt wordt de productie gestart en na circa 10 dagen hangt de prachtige kunstzinnige herinnering aan jouw muur.


Tijdelijk inclusief fotoshoot en Bloxit in een groot formaat* voor slechts € 297,-

* Bloxit 96 x 96cm of 71 x 120cm met wit basispaneel


Kleiner formaat Bloxit? Dan betaal je € 225,-

* Bloxit 47 x 71cm of 71 x 71cm met wit basispaneel


LEVERTIJD

Uw Bloxit© zal na ca. 10 werkdagen al bij je aan de muur kunnen hangen.


100% KWALITEIT GEGARANDEERD

Bloxit© is niet alleen mooi, maar de afdrukkwaliteit zal je verbazen. Standaard worden de foto's met een FotoSilk materiaal beschermd. Je kunt de foto’s zelfs met een vochtige doek afnemen.Durf jij de uitdaging aan?

Voordelen van Bloxit©

Makkelijk te monteren

  • De drager kan eenvoudig worden bevestigd met vier schroeven. De foto’s kunt je vervolgens telkens blijven wisselen en/of vervangen. Zo vaak je wilt zonder boren en schroeven.

Makkelijk in formaat

  • De fotoblokken zijn verkrijgbaar in een staande, liggende en vierkante uitvoering. Met deze wanddecoratie kunt je eindeloos blijven variëren met de layout.

Hoogste kwaliteit

  • De wanddecoratie is gemaakt van de meest hoogwaardige materialen.

Makkelijk na te bestellen

  • Wil je na een tijdje een fotoblok vervangen? Dan kun je jouw favoriete foto’s of afbeeldingen gemakkelijk nabestellen. Klik deze Blox’s vervolgens op de drager met het speciale gatenpatroon, en je coulage is weer nieuw.


neem contact op

Eigen foto’s op Bloxit©

Blijvende herinnering

  • Jouw eigen foto’s als kunst aan de muur. Een steeds weer wisselende expositie.

Vele mogelijkheden

  • Ik maak gratis en vrijblijvend een aantal voorbeelden met de mogelijkheden van jouw foto’s boven de bank op een Bloxit.

Hoogste kwaliteit

  • De wanddecoratie is gemaakt van de meest hoogwaardige materialen.
  • Stuur jouw foto’s door en ik beoordeel of deze de juiste kwaliteit hebben.
  • Foto’s met mobiel gemaakt zijn niet goed genoeg

Makkelijk na te bestellen

  • Niewue reis gemaakt, kindje gekregen of getrouwd? Verander simpelweg de oude foto bloxs met nieuwe en jouw galerie aan de wand is weer nieuw. Zonder boren of spijkeren eindeloos wisselen.


‘JOUW EIGEN VAKANTIEFOTO’S, FAMILIEFOTO’S AFGEDRUKT OP EEN BLOXIT, DAT KAN’                                                                                               

De voorbereiding voor de laatste vakantie was leuk, waar gaan we slapen, wat is er te zien, wat wordt de route? Urenlang hebben jullie je verdiept in het te bezoeken land of continent. Dan is het zover, koffers pakken, geheugenkaartjes gecheckt, camera laten reinigen en op weg maar… Jullie hebben veel gezien en beleeft een prachtige reis gemaakt, nieuwe culturen, prachtige landschappen en mooie duiken gemaakt. En dan weer op weg naar huis.


Het delen van jullie avonturen is prachtig, dat is de napret. Je kunt een prachtig album maken of door mij laten maken, maar wat dacht je van de mooiste foto’s aan de muur?

Met de Bloxit kunnen jouw foto’s aan de muur gehangen worden en blijvend gewisseld en toegevoegd of verwijdert. Er zijn nauwelijks grenzen. Laat jouw vakantie herinneringen weer levend worden aan de wand. Druk de foto’s af op de Bloxit en geniet dubbel na.

Stuur jouw foto’s aan mij door en ik maak vrijblijvend diverse voorstellen voor jou waaruit je een keuze kunt maken.
Durf jij de uitdaging aan?

lees verder