0031 (0)6 - 284.00.845


De huiselijkste fotostudio Home

FOTOPRINTS, FOTOLIJSTEN EN BLOXIT FOTOCOLLAGE

FOTO AFDRUKKEN AAN JE WAND, BLIJF VARIËREN

“ANDERE AFDRUKMEDIA”

Naast de afdrukken uit de eigen fotoprinter op het hoogwaardige fotopapier lever ik ook afdrukken op andere media. Deze worden gemaakt in het ‘vaklab’ en zijn van een andere kwaliteit als wat je in de diverse grootwinkelketens besteld.  Dit zijn hoge kwaliteits producten en worden handmatig gecontroleerd door de vaklab medwerkers en door mijzelf als eindcontrole. In de studio heb ik monster voorbeelden welke je uiteraard zonder verplichting mag komen beoordelen.

ik wil meer weten

“LIJSTEN”

Je hebt een prachtige foto laten maken en wilt deze graag  afgedrukt aan de muur. Vandaag de dag is het scala aan afdrukmogelijkheden onbeperkt door de sublimatieprinters van tegenwoordig. De afdruk op een houten paneel, steigerhout, deur, aluminium het is allemaal mogelijk. Maar het mooiste tot zijn recht komt de foto nog steeds op een hoogwaardige papieren afdruk.  Om die prachtige afdruk te beschermen tegen de invloeden bescherm je deze in een lijst met glas.                 Het mag weer!

naar de prijslijst

“AFDRUKKEN”

Niets laat een foto zo tot zijn recht komen als een echte fotoafdruk. De hoogste scherpte en fijnste details laten de foto pas echt spreken. Omdat ik het gehele proces wil controleren van foto maken tot de afdruk maak ik de afdrukken zelf op de professionele grootformaat fotopinter van Epson. Hierbij gebruik ik hoogwaardig ‘luster’ fotopapier van minimaal 285gr. Zwart-wit en kleur het is allemaal mogelijk zonder meerprijs. Maar jou foto’s kun je ook laten afdrukken bij mij.

naar afdruk prijslijst

Soms loop ik door het bos en zie ik prachtige bomen om mij heen staan. Structuren in de bast, kleuren en vormen het inspireert mij in de aankoop van de lijsten. Ik houd van het bos en vind het enorm belangrijk dat de volgende generaties hier ook van kunnen blijven genieten. Daarom zijn de lijsten die ik verkoop “groen” van oorsprong. Mijn fabrikant is geheel klimaatneutraal in de energiewinning, zuivert zelf het afvalwater en maakt zoveel mogelijk gebruik van FSC hout. In elk geval zijn de lijsten niet gemaakt van tropische houtsoorten maar van duurzame houtsoorten uit speciale productieplantages. De lijsten worden in Nederland gemaakt waardoor geen grote transportbelasting voor het milieu nodig is. Geen aanvoer uit Azië of overzeese gebieden gewoon eerlijk Hollands.

Doordat ik gebruik maak van backloaders kunnen de lijsten een levenlang meegaan en kan er eenvoudig gewisseld worden van afdruk. Dit maakt een ingelijste foto tot het duurzaamste sieraad aan de wand.

Nieuw is het Bloxit systeem waarbij gebruik wordt gemaakt van gemelamineerd plaatmateriaal waarop echte hoge kwaliteit afdrukken worden aangebracht. Een systeem bestaande uit een geperforeerd basispaneel waar je de Bloxs in klikt. Je kunt de compositie blijven veranderen en foto’s toevoegen of verwijderen. Ook jou eigen foto’s.

De afdrukken maak ik in eigen huis mede omdat de kwaliteit daardoor gewaarborgd blijft maar ook om onnodige transporten te vermijden.  Alle stroom die ik verbruik is van ‘groene’ afkomst en het papier is vrij van bleekmiddelen en zuurvrij. Natuurlijk worden afval en restanten gescheiden ingeleverd om de natuur zo weinig mogelijk te belasten.


“Eerlijke producten tegen een eerlijke prijs, voor een lang en duurzaam kijkplezier”

Bloxit

“ECHTE AFDRUKKEN OP HOUT”

Afdrukken op hout zie je al langer. Helaas gaat de scherpte achteruit en wordt de kwaliteit minder. Nu is er BLOXIT. Het mooie aan de Bloxit is dat je in een basispaneel losse Bloxs kunt klikken. Oneindig varieren in formaat en afdruk. Dit is geen afdruk op hout maar een echte foto welke wordt gelamineerd op hout. Dus, de scherpte en kwaliteit van een echte fotoafdruk maar de voordelen van hout Een pracht prodcut met nat dat beetje meer. Al jouw eigen foto’s aan de wand als echte kunst.

naar de Bloxit's